Despre noi

Albul laptelui în verdele naturii

Specificul producției: Brânzeturi cu pastă opărită și fermentată, brânzeturi în saramură, brânză topită, smântână și unt.

Prin modul de lucru specific profilului de producţie cu urmărirea trasabilităţii produselor pe parcursul întregului lanţ, de la materia primă până la consumator, urmată de comunicarea neîntreruptă cu aceştia, se urmăreşte obţinerea satisfacţiei maxime a clienţilor.

Producţia este realizată în cadrul unui sistem integrat de management al siguranţei alimentare ISO 22000.

Controlul calităţii materiei prime, a produselor intermediare şi a produselor finite este asigurat cu ajutorul laboratorului uzinal propriu.

În urma a două etape de modernizare şi restructurare, calitatea producţiei şi implicit a produselor a ajuns la parametrii şi nivelul standardelor UE.

Politica (strategia) firmei s-a definit ţinând cont de potenţialul agricol şi specificul tradiţional al zonei geografice de la poalele munţilor Apuseni iar în prezent s-a realizat o integrare a elementelor lanţului agroindustrial care începe cu veriga cultivării pământului şi se termină cu producerea şi ditribuirea produselor finite în magazine.

Aşadar, cu ajutorul parcului de maşini şi utilaje agricole proprii se produce baza furajeră a fermei zootehnice de vaci cu lapte. Laptele produs la ferma proprie împreună cu cel de la fermierii din zonă este colectat şi prelucrat în fabrica situată în aceeaşi localitate, iar produsele lactate obţinute sunt distribuite cu ajutorul flotei proprii de maşini în ţară şi în stăinătate (Ungaria, Italia, Spania).

Magazinele proprii Biomilk de produse lactate sunt în curs de realizare deocamdată în judeţul Alba.

O scurtă prezentare

Video

Datele firmei

Certificare: ISO 22000: 2005 prin TÜV THÜRINGEN - Germania.

Sloganul firmei: Albul laptelui în verdele naturii: produse naturale de calitate din lapte de calitate.IMG-OUR

Social

IGM-AVATAR
FACEBOOK facebook.com/biomilk.ro

Vă ținem la curent cu noutăți despre firma noastră și unde puteți să împărtășiți părerea dumneavoastră sau orice întrebare aveți.

IGM-AVATAR
YOUTUBE Biomilk

Vă punem la dispoziție materiale audio-vizuale despre produsele și serviciile noastre.

IGM-AVATAR
INSTAGRAM @biomilk.ro

Un catalog de fotografii despre trecutul și prezentul firmei noastre, încât și câteva momente interesante legate de Biomilk